top of page

FLORESTA - world fusion - concert


dissabte 6 d'agost/22 a les 4:00 pm Av. 6 entre c. 20 i 22 (100m sur, 25 m. oest de la Junta de Protección Social)

“Floresta”, un concert on els compositors, Elena Zúñiga i Oscar Jiménez, recorren els boscos i paisatges costa-riquenys a través de les seves obres musicals. la seva música explica històries de turons, rius i de vincles estrets amb animals salvatges i amb ocells, missatgers de la vida.


Elena Zúñiga: violoncel, quatre veneçolà i veu.

Oscar Jiménez: guitarra, charango i jarana.

Compra d'entrades al final de la pàgina

 

PROGRAMA

Urán Óscar Jiménez

Soy un Pajarillo Elena Zúñiga

Hasta que amanezca Óscar Jiménez

Árboles del principio Elena Zúñiga

El noi de la mare (tradicional catalana)

Quijongos improvisación (Elena Zúñiga & Óscar Jiménez)

Vete durmiendo Elena Zúñiga

Rastros Elena Zúñiga

El Chipiscuilote Óscar Jiménez

 

ELS MÚSICS


Óscar Jiménez: S'ha presentat en les principals sales de concert del país, i en escenaris de l'Uruguai, Mèxic, l'Argentina, el Brasil, el Perú, Nicaragua, El Salvador i els Estats Units.

Explora els sons de Llatinoamèrica des de la guitarra, el charango, i altres instruments de corda. Constructor de quijongos guanacastecos i altres instruments experimentals.

Segon lloc en el Concurs Internacional de Guitarra César Cortinas l'Uruguai, 2012.

Ha treballat com a professor en el Conservatori de Música d'Occident (UCR), Casa de la Cultura de Mora i actualment treballa amb el Programa de Promoció Cultural de la Universitat Estatal a Distància, com a professor de música i gestor de projectes culturals en diverses comunitats.

Organitzador la 1a Trobada Nacional del Quijongo 2021.


Elena Zúñiga

Elena Zúñiga: Compositora, arranjadora, instrumentista i educadora musical. Líder fundadora de projectes artístics com Árbol de Pie, Casa Vagón de Luz y Elena y la Orquesta Lunar.

S'ha presentat en escenaris i festivals importants del país, així com en teatres i sales de concert Internacionals a Hondures, Guatemala, Xile i l'Argentina (gira: Viatge Eteri al Sud).

Ha participat en projectes educatius com: “Cantem a casa” (per a donar suport a l'educació en època de Covid-19), Náname (cançons de bressol pròpies) i com a compositora de bandes sonores per a teatre, dansa i cinema documental.

Premis obtinguts: Dotació Anual per a Música Inèdita i Difusió del Talent Costa-riqueny” de l'any 2017 (UTM i ACAM), IBERMÚSICAS (Elena i l'Orquestra Lunar- gira: Viatge Eteri al Sud, l'Argentina i Xile, 2019), IBERMÚSICAS 2022 (Costa Rica-Cuba).

 

FORMULARI DE RESERVA I COMPRA D'ENTRADES

Comments


bottom of page