top of page

El Fagot Errant

Un viatge entre la música i la màgia i sis històries sortides d'una maleta


dissabte 11 de març/23 a les 4:00 pm Av. 6 entre c. 20 i 22 (100m sur, 25 m. oest de la Junta de Protección Social)

Una proposta de música experimental interdisciplinar que conjuga la música amb l'il·lusionisme escènic, per a explicar, d'una forma única, històries extraordinàries.

José Pablo Valverde - Fagot, Loop, Veu i d'altres instrumentsCompra d'entrades al final de la pàgina

 

L'ARTISTA


José Pablo Valverde es considera un artista interdisciplinari que combina la música i l'il·lusionisme per a així contar històries d'una manera única.

Va obtenir el mestratge en Psicologia Clínica en La Universitat Centreamericana de Ciències Socials (UCACIS) l'any 2020, així mateix en el 2013 es va graduar com a Llicenciat en Musicoteràpia per la Universitat del Salvador de Buenos Aires, l'Argentina. Els seus estudis de fagot els va realitzar a l'Escola d'Arts Musicals de la Universitat de Costa Rica obtenint el grau d'Etapa Bàsica en el 2006.

Com a músic, ha participat en nombrosos assembles de cambra, Orquestres i grups de música popular com ara l'Orquestra Acadèmica del Teatre Colón, l'Orquestra de la Facultat de Medicina de la Universitat de Buenos Aires, l'Orquestra i el Cor Simfònic de la Universitat del Salvador; l'Orquestra de la UCR, entre altres.

Això l'ha portat a presentar-se en importants escenaris entre els quals destaquen el Teatre Nacional de Costa Rica, el Teatre Melico Salazar, Teatre Expressiu, així com espais com ara el TedX Pura Vida Jove.

El projecte de fagot electroacústic i loops respon a la inquietud per portar aquest instrument a espais poc habituals i així compartir musica original composta per al performance de la màgia.

 

FORMULARI DE RESERVA I COMPRA D'ENTRADES

Comments


bottom of page