top of page

VINT20 - Madera Libre


dijous 5 de març a les 6:30 pm Av. 6 entre c. 20 i 22 (100m sur, 25 m. oest de la Junta de Protección Social)

trobades musicals al Casal

Un nou concepte on la "trobada musical" no acaba quan acaba la música ... escolti i conversi. Arrenquem aquesta temporada de trobades musicals amb un acoblament espectacular, Madera Libre, que ens oferirà un concert que explora i comparteix la versatilitat d'un quintet de canyes. Un programa amb arranjaments propis, que transcorre per l'Edat Mitjana, passant pel renaixement, el tango, el folklore català i la música costa-riquenya. 700 anys d'història musical i una sorpresa en forma d'estrena, que no volem desvetllar.

  • Delberth Castellón - oboè / corn anglès

  • Isaac Leyva - fagot

  • Carlos David Arroyo - clarinet

  • Andrés Camacho - saxofons

  • Adrián Sandí - clarinet baix

... i recordeu que quan acabi el concert, comença la conversa on podrem conèixer tot allò que vulguem sobre els músics, en un entorn relaxat i de petit format.

 

Cal reserva prèvia L'import de l'entrada inclou una beguda Es disposarà d'un petit servei de bar amb tapes catalanes, a l'acabar el concert Possibilitat d'aparcament amb preu fix (₡ 2,000) per a tot l'esdeveniment a 60 m. del Casal


bottom of page