top of page

Visió de Cataluya, avui - debat obert


... des d'aquí i des d'allà

13 desembre 2019 - 7:30 pm Seu del Casal · Accés lliure

Pròxima la formació, o no, d'un nou govern a Espanya, ens sembla una excel·lent ocasió per a plantejar-nos aquest debat obert i participatiu on veure el contrast entre la visió de prop i la que tant costa-riquenyes com catalans residents, tenim des d'aquí, amb una mica més de distància.

Comptarem en aquesta ocasió amb tres ponents de luxe que ens introduiran en el debat:

  • Sr. Alfons Conesa, català i resident a Catalunya, vinculat durant molts anys a la política catalana; exconseller d'Unió Democràtica de Catalunya i exdirector de l'Agència Catalana de Consum, que ens donarà la seva visió "des d'allá"

  • Sr. Andrés Vargas, costa-riqueny, historiador i que ha viscut cinc anys a Escòcia, lo que segur li haurà donat un punt de vista interessant que compartirà amb nosaltres en la seva visió "des d'aquí"​

  • Sr. Pasqual Masforroll, català, naturalitzat costa-riqueny i resident a Costa Rica; empresari i president del Casal Català, que a més de donar-nos la seva visió del que està "al mig", actuarà de moderador.

Un debat obert en el qual totes les opinions, i especialment les de públic assistent, no sols són benvingudes sinó també totalment imprescindibles per a obtenir un debat plural, lliure i enriquidor.

Els esperem !!

bottom of page