workshop · Art digital


Taller de Creació de Personatges dissabte 16 de novembre

de 9 am a 1 pm

cost: $ 9

a la seu del Casal Com a part de l'exposició que la il·lustradora i artista digital Marta Vives farà al Casal Català en les pròximes setmanes, realitzarem una sèrie de tallers amb l'objectiu de conèixer les seves tècniques i utilització d'eines digitals.

En aquest primer taller, la Marta Vives compartirá amb els participants en aquest workshop el seu procés de creació d'un personatge, utilitzant eines a l'abast de tots, com Photoshop i tauleta gràfica. Revisarem breument els conceptes de teoria del color, perspectiva, composició, llum, anatomia, ... que ens portaran a un procés que arrenca amb la creació de la idea del personatge, passant per l'aplicació de color, llums i ombres fins a la finalització del projecte.

El taller té un enfocament pràctic i participatiu pel que es recomana assistir amb:

  • Ordinador (amb Photoshop instal·lat)

  • Tauleta gràfica (Wacom, Huion, XpPen, o similar)

  • Algunes imatges disponibles que els inspirin per crear un personatge.

amb el suport de la

afers_h3 blanc 2.png

© 2021 Asociación Casal Català de Costa Rica

+506 2255-3671 · info@casalcatalacr.cat
 
Av. 6, entre c/ 20 i 22 · San José, Costa Rica

Comunitats_Catalanes_de_l'Exterior fons