top of page

Sergio Coto Blanco


Sergio Coto estudia primer guitarra clàssica amb la professora Eugènia Kanthou a la "Hochschule für Musik Hanns Eisler Berlin" on conjuntament sota la tutela del llaütista Magnus Andersson porta cursos de baix continu amb tiorba i guitarra barroca. En el 2014 és admès a la universitat "Hochschule für Künste Bremen" a la facultat de música antiga on amb el professor Joachim Held i Simon Linné finalitza en el 2017 el seu mestratge en llaüt i baix continu.

Cursos amb Paul O'Dette, Nigel North, Hopkinson Smith i Rolf Lislevand enriqueixen i inspiren el seu dia a dia. Actualment Sergio exerceix com a continuista a Alemanya i altres països europeus tocant òperes, oratoris, passions i altres gèneres de la música antiga amb agrupacions com "Vokalakademie Berlin", "Das Norddeutsche Barockorchester", "Bach Chor München", "Bremer Barockorchester" i "Kammerphilharmonie Bremen".

En aquest moment el Sergio està immers en un projecte personal, en el qual intenta desentranyar els secrets de les antigues i obligatòries pràctiques de la improvisació amb llaüt renaixentista i guitarra barroca tractant d'assimilar el llenguatge dels ricercare de Vincenzo Capirola i el Laberinto de Pasacalles de Gaspar Sanz.

Sergio és a més el fundador d'una sèrie de concerts de música antiga per a llars d'avis a Bremen.

bottom of page