CONCERT INTIMISSIMO


... de l’alcova de Lluís XIV a la bogeria italiana dissabte 2 de novembre a les 7 pm a la seu del Casal

Rosa Camps Clavería: Flautes de Bec Sergio Coto Blanco: Tiorba Hi ha situacions irrepetibles i aquesta és una d'elles. La Rosa Camps, catalana i el Sergio Coto, costa-riqueny; dos músics excepcionals, establerts a Alemanya i durant un curt temps a Costa Rica per oferir-nos un concert en un ambient íntim i inspirat. Un concert on gaudirem d'instruments poc comuns i amb una particular musicalitat, els mateixos que escoltava Lluís XIV en la seva recambra, abans d'anar a dormir ... música per a reis !!

amb el suport de la

afers_h3 blanc 2.png

© 2021 Asociación Casal Català de Costa Rica

+506 2255-3671 · info@casalcatalacr.cat
 
Av. 6, entre c/ 20 i 22 · San José, Costa Rica

Comunitats_Catalanes_de_l'Exterior fons