top of page

CONCERT SESQUIÁLTERA


4 años de Sesquiáltera Música de la Colonia dissabte 7 de setembre a les 7 pm a la seu del Casal

En aquest concert d'aniversari, tindrem l'oportunitat d'escoltar a una de les millors agrupacions emergents de música antiga Iberoamericana de tota Amèrica Central.

Tot i la joventut de Sesquiáltera, ja han participat en concerts i esdeveniments en diferents països, han gravat el seu primer disc i també han organitzat esdeveniments culturals relacionats amb la música antiga a Costa Rica; l'últim d'ells el «2on Convivio MAI 2019» La vetllada inclou música antiga mesoamericana, vocal i instrumental, dels segles XVI, XVII i XVIII.

Si ja sou coneixedors d'aquest tipus de música és un concert que no us podeu perdre i si no ho sou, doneu-vos l'oportunitat de conèixer la música antiga de la mà d'uns excepcionals intèrprets costa-riquenys.

Es disposarà de servei de bar amb tapes i begudes típiques de Catalunya

bottom of page