top of page

Taller de Jocs de Taula


GAME TIME Durada: 14 hores Import matrícula: ₡ 14,000 del 7 de setembre al 19 d'octubre dissabtes de 10 am a 12 am a la seu de Casal

Alguns hem oblidat o mai hem gaudit, del plaer de passar una bona estona entre amics, jugant jocs de taula. Jugar amb màquines pot estar bé, però res comparat amb jugar amb altres persones cara a cara. Els jocs de taula milloren les seves habilitats socials i de comunicació, li ensenyen com gestionar el guanyar o perdre, desenvolupen la seva perseverança, capacitat de concentració i presa de decisions. Incrementen la seva autoestima, es diverteix i a més ... no és gens car. En aquest taller aprendrà i practicarà nous jocs de taula que podrà compartir amb les seves amistats i familiars. Començarem amb jocs de cartes i daus a l'abast de tots que combinarem amb algunes sorpreses.

Aquest primer cicle està orientat a joves i adults a partir dels 14 anys. Tots els jocs són jocs socials, allunyats dels jocs d'apostes amb diners.

bottom of page