top of page

CONCERT KEM B'IX


El Cant dels Ocells dissabte 24 d'agost a les 6:30 pm a la seu del Casal

Vuit anys de treball continuat i més de 150 concerts, dóna com a resultat l'excel·lent qualitat vocal de Kem B'ix, que ens presenta una proposta escènica en què unint veu i moviment arriben molt més enllà que un cor "tradicional" ... són tot un espectacle. Kem B'ix representarà Costa Rica en el Vuitè Festival Internacional "Canta al Mar", que se celebrarà a Calella (Catalunya) el proper mes d'octubre, on participaran més de 30 cors de 17 països i serà l'únic representant centreamericà. En aquest concert tindrem una primícia, ja que aquest serà el seu primer concert en què interpretaran una cançó popular catalana, "El Cant Dels Ocells", popularitzada a tot el món per l'insigne violoncel·lista Pau Casals i que formarà part del seu repertori al Festival Internacional. Una ocasió única per donar suport a la música i cultura costa-riquenya, gaudint alhora d'aquest excepcional grup, Kem B'ix.

Es disposarà de servei de bar amb tapes i begudes típiques de Catalunya

bottom of page