top of page

Nit de Pirates


26 d'octubre de 5 pm a 9 pm

27 d'octubre de 11 am a 4 pm Museu del Jade Un esdeveniment que podràs viure d'una manera molt especial amb el Casal Català de Costa Rica i el Museu del Jade.

Participa com a figurant! i submergeix-te en la festa i el drama de Mar i Cel. CAL INSCRIURE'S per poder participar com a figurant

L'activitat estarà oberta al públic i a més dels figurants vestits de pirates a l'estil dels moriscs del s. XVII, tindrem música en viu amb la representació d'alguns fragments del famós musical Mar i Cel a càrrec dels estudiants de cant de l'Escola d'Arts Musicals de la UCR. També podran degustar algunes especialitats catalanes en el "food corner", guanyar i perdre tresors en jocs per a totes les edats i un photo call amb atrezzo per vestir-se de pirata i emportar-se un bon record. I el més important, podrà veure tant l'exposició temporal sobre la "Illa del Coco, darrera frontera natural de Costa Rica", com la impressionant col·lecció permanent del museu, que no se la pot perdre.

Els esperem !!

bottom of page