top of page

La guitarra en català

Aprèn a acompanyar-te a la guitarra amb cançons en català

Serrat · Llach · Manel ·Toti Soler · Els Pets · Txarango · Terapia de Shock ...

TALLER en línia · ZOOM dissabtes de 7:45 am a 8:45 am, del 22 de maig al 26 de juny de 2021 Durada: 6 hores repartides en 6 sessions de 1 hora cadascuna.

Cost: $31 per a tot el taller.

Va dirigit a totes les persones, majors de 15 anys, interessades a desenvolupar les seves habilitats musicals i conèixer i gaudir de la cultura catalana.

No és necessari parlar català ni disposar de coneixements previs de música. Sí que és recomanable que cada participant tingui una guitarra i celleta.


El taller serà impartit pel guitarrista i educador musical Josué Morales Pérez (UCR · Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona) i de manera simultània, a través del xat, la pianista i educadora musical, Sandra Bellver (Universitat Pompeu Fabra · Conservatorio Superior de Música del Liceu de Barcelona) atendrà dubtes musicals o lingüístiques.


La metodologia serà en format classe magistral amb deu minuts al final de cada sessió per a atendre consultes. Per a una adequada comprensió dels conceptes el curs serà bilingüe, castellà-català

El nombre d'alumnes per taller és molt limitat. No deixis per a l'últim moment la teva inscripció.

Formulari d'Inscripció

Tags:

Comments


bottom of page