top of page

Excursió Carnestoltes a Aserrí


diumenge 19 de febrer de 9 am* a 2 pm Av. 6 entre c. 20 i 22 (100m sur, 25 m. oest de la Junta de Protección Social) * a les 10 am en el Poliesportiu de Aserrí per als que es desplacin pels seus propis mitjans

El proper diumenge 19 de febrer us convidem a celebrar el Carnestoltes d'una manera ben diferent: una excursió a Asserí on gaudirem d'una cercavila amb Cimarrona i Mascarada, de l'espectacle de música, teatre i dansa “Al sabor del folclore tico”, a més de degustar la gastronomia pròpia de la zona.


Compra d'entrades al final de la pàgina

Data límit per a la reserva: 12 de febrer de 2023


El programa de l'activitat és el següent:

  • 09:00 am. Sortida des de la seu del Casal.

  • 10:00 am. Arribada a Asserrí i Cercavila amb Cimarrona i Mascarada.

  • 10:30 am. Presentació de l'espectacle de música, dansa i teatre “Al sabor del folklore tico” al Parc Central d'Aserrí (obra presentada a Montblanc, Tarragona), amb les agrupacions: “Son Sibö", "Bailonguendo" i "Cimarrona."

  • 11:30 am. Breu explicació històrica del cantón d'Aserrí, a càrrec del Sr. Alonso Murillo, Gestor Cultural i President d'AGruCA.

  • 12:00 m.d Esmorzar típic Asserriseny a la seu d'AGruCA.

  • 1:00 pm. Exposició de l'experiència i els convenis d'AGruCA amb el poble Català.

  • 02:00 pm. Hora de tornada a la seu del Casal.

El preu de l'activitat és:

10.000 colones sense transport, incloent l'accés a totes les activitats i el dinar

15.000 colones amb transport inclòs, mès l'accés a totes les activitats i el dinar (l'autocar surt de la seu del Casal Català de Costa Rica a les 9.00 am i en finalitzar les activitats surt d'Asserrí cap al Casal a les 2am)

 

AGruCA, és una agrupació asecirrenya que rescata l'essència de la Mascarada i la Cimarrona tradicional i altres manifestacions de la cultura popular tica, preservant l'essència dels costums i tradicions costa-riquenyes, mitjançant la prestació d'espectacles professionals i projectes culturals de qualitat.

L'any 2022 van viatjar a Catalunya per a participar en la 27a Trobada de Gegants a Montblanc, dins d'un programa d'intercanvi que aquest any 2023 portarà als Gegants de Montblanc a Costa Rica.

 

FORMULARI DE RESERVA

Comentarios


bottom of page