FIRA DE SANTA LLÚCIA


FIRA D'ARTESANIES del 15 de novembre al 15 de desembre

· ACCÉS FIRA ·

La Fira de Santa Llúcia se celebra a Barcelona, cada any, des de 1786 i és una de les fires més populars de la ciutat. [Veure vídeos al final d'aquest post]

En aquesta ocasió tenim la sort de poder donar a conèixer aquesta tradició catalana alhora que cooperem tots, vostès i nosaltres, en l'objectiu d'ajudar a la Fundación Pro-Jóvenes con Parálisis Cerebral del barri Don Bosco, a la qual el Casal donarà tots els guanys d'aquesta fira.

Des de fa més de 30 anys, FUNPROJOPACE ajuda a joves adults a potenciar les seves habilitats en un context d'igualtat i lluita pel seu benestar i integració. Si no va trobar en la fira alguna cosa del seu grat però igualment vol cooperar amb el seu donatiu, pot fer-ho mitjançant SINPE MÒBIL al 8471 4545, indicant "donatiu fun"

 

Des de la tendresa de Constança Orbaiz i l'humor de Maysoon Zayid volem compartir-vos el testimoni d'aquestes dues joves afectades per paràlisi cerebral, que han après a conviure amb aquesta discapacitat i són un exemple de poder i superació. Dos testimonis que ens ajuden a comprendre i a veure; prenguin-se el temps!

Discapacitat, poder diferent | Constanza Orbaiz