top of page

Classes de català, nivell inicial


Curs en línia amb professors natius dues opcions d'horari: dimecres de 6 pm a 8 pm, del 5 d'agost al 10 d'octubre de 2020 dissabtes de 8:30 am a 10:30 am, del 8 d'agost al 7 d'octubre de 2020 Durada: 20 hores repartides en 10 sessions de 2 hores cadascuna.

Cost: $90 per a tot el curs.

Objectiu: En aquest grau et familiaritzaràs amb el sistema lingüístic català i aprendràs a fer intervencions senzilles i breus en converses sobre temes quotidians. En acabar, comprendràs textos senzills i podràs escriure frases curtes utilitzant un lèxic bàsic.

L'alumne tindrà accés al fòrum de català i als mitjans del Casal, durant tota la durada del curs El nombre d'alumnes per curs és molt limitat. No deixis per a l'últim moment la teva inscripció.

Formulario de Inscripción


bottom of page