top of page

TAST CATALÀ - un repte per que cuinis


Sabem que hi ha moltes i molts afeccionats a la cuina a Costa Rica i amb aquesta activitat volem proposar-vos un repte que ens permeti passar-ho bé, que impliqui a tota la família i difondre de pas la cuina catalana.

És aquest un repte molt assequible, de fet ho fas cada dia, cuinar. Però aquesta vegada, et demanarem que cuinis qualsevol recepta de la cuina catalana, que ens expliquis com ho fas i que ho filmis tot amb el teu mòbil.

I aquí entra la família, perquè t'ajudin amb la càmera, a triar el millor pla, controlar la il·luminació i per una estona converteixin la teva cuina en un estudi de gravació.

Quan acabis ens envies els fitxers i quedes participant en el sorteig de sis ampolles de cava català.

Nosaltres editarem els vídeos i els publicarem en les nostres xarxes socials i en el nostre canal de youtube per a dir-li al món que a Costa Rica hi ha excel·lents cociner@s, que també fan cuina catalana.

 

Pots inscriure't i enviar la teva vídeo recepta utilitzant aquest formulari


bottom of page