top of page

Rosa Camps Clavería


Rosa Camps Clavería comença la seva carrera musical amb el Jordi Colomer a la seva ciutat natal de Manresa, Catalunya. Ha cursat estudis de mestratge i batxiller a la "Hochschule für Künste Bremen" Alemanya, amb el professor Han Tol, al "Royal College of Music" Anglaterra, amb els professors Ashley Solomon i Julien Feltrin i en el "New England Conservatory" Boston, EUA amb John Tyson, Aldo Abreu i John Gibbons.

En aquest moment s'està preparant per obtenir un dels postgraus més exigents del món; el "Konzertexamen" a la Hochschule für Musik und Theater d'Hamburg amb Peter Holtslag i un mestratge en pedagogia de teoria musical a Bremen.

La preocupació de Rosa per l'ensenyament la va portar a fundar en el 2015 "Música a Casa", una escola mòbil de música amb la qual arribar a alumnes allunyats dels circuits habituals d'ensenyament musical.

Estudiar a llocs tan diferents ha enriquit la seva experiència tant com a solista com a membre de diferents agrupacions. Els seus recitals al Royal Albert Hall i el Amaryllis Fleming Concert Hall de Londres; l'Olympia de París, el Jordan Hall i el David Friend Recital Hall a Boston; Grosser Saal Munic i Spiegelsaal Hamburg a Alemanya o al Palau de la Música de Barcelona, ​​són indicatius de la seva excel·lent trajectòria i qualitat artística.

bottom of page